Oua umplute

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2013 | 9628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 2 lg pate
  • 1 lg margarina
  • sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se fierb tari, se lasa sa se raceasca, se curata, se taie pe jumatate, se scoate galbenusul.

Acesta se pune intr-un castron se paseaza cu furculita, se adauga pate, margarina, sare, piper, marara si se amesteca totul foarte bine.

Jumatatile de ou se umplu cu pasta obtinuta, apoi se orneaza cu patrunjel.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

pe 01.10 la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 01.10 la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]