Oua "Primavera"

de Xandrinne in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2011 | 3750 vizualizari

 

Reteta de Oua "Primavera" e din Practic in bucatarie, m-a tentat umplutura, mi s-a parut interesanta.

 

INGREDIENTE

  • 8 oua fierte
  • 3 ridichi
  • 2 cepe verzi
  • 50 g cascaval
  • sare, piper
  • 2 linguri de smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua "Primavera":

Cum se prepara reteta de Oua "Primavera"

Am taiat ouale si am scos galbenusurile. 

Am ras ridichile, am tocat ceapa si am dat cascavalul pe razatoare (cea cu ochiuri mici). Toate acestea le-am amestecat cu galbenusurile zdrobite cu furculita; am adaugat sare si piper, dupa gust, si, la inspiratie, 2 linguri de smantana.

Am omogenizat compozitia si apoi am umplut albusurile cu pasta de galbenus.

Un aperitiv pe cinste!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua "Primavera"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mimmi 1

18.08.2011, 22:17

Faina reteta,de pus in practica!

diaconta 1

18.08.2011, 22:22

frumoasa prezentarea si inedita umplutura chiar n-m facut de mult oua umplute

Xandrinne 1

19.08.2011, 08:03

Va multumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ciuperci si carnaciori