Cartofi taranesti cu sunca

de robert_b in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2015 | 3309 vizualizari

 

Acest preparat este perfect servit ca garnitura, cat si simplu.A iesit un deliciu!
Mi-a placut mult! :)
Multumesc Timea pentru reteta! (cu cateva schimbari)

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi medii
  • 2 cepe
  • 50 gr. sunca afumata
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu sunca:

Curatam carofii, ii taiem in 4 sferturi si ii punem la fiert pentru 15 minute, in apa cu un praf de sare.Dupa ce s-au fiert oprim focul si ii lasam deoparte.

Intr-o tigaie punem putin ulei si adaugam ceapa tocata solzisori si sunca taiata feliute subtiri. Lasam sa se caleasca.

Adaugam si cartofii, nu unii peste altii, deoarece cand ii amestecam ii vom zdrobi.

Dupa ce si cartofi au prins o crusta aurie adaugam sare, piperul si amestecam.

Ii servim calzi cu o bucatica de carnita, sau simpli.

 

TIPS-URI

1

Cand fierbeti cartofii, nu ii fierbeti prea tare, deoarece se vor zdrobi usor

2

Puteti orna cu verdeata proaspat tocata

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (9)

Valyvalentyna 1

02.02.2015, 20:11

Buni..

alilianaa 1

02.02.2015, 21:09

Bya Ralu 1

03.02.2015, 03:35

buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cascaval afumat si sparanghel