Oua pentru Paste 2020

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2020 | 3670 vizualizari

 

Azi m-am jucat in voie si-am vopsit OO.......

 

INGREDIENTE

  • 15 oua ( de la gainile mamei, deci nestresate )
  • 4 culori pentru vopsit oua
  • otet
  • o plasa de la lamai ( am vazut la Laura ca a folosit plasa de la cartofi)
  • un ciorap subtire de dama
  • frunzulite, floricele
  • o pensula si acuarela acrilica rosie
  • ulei
  • rabdare
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua pentru Paste 2020:

Mai intai degresam ouale, le spalam bine, apoi le punem la fiert, adaugam in apa putina sare si putin otet, sa nu se sparga.

Dupa ce au fiert bine, le lasam sa se raceasca. Apoi le decoram pe fiecare in parte cum avem inspiratie, le invelim in ciorap, plasa, dupa caz, apoi pregatim vopselele.

Am taiat niste sticle de 2 l de suc, am pus apa fierbinte in fiecare sticla, am adaugat vopseaua lichida si 5 linguri de otet, am amestecat si apoi am scufundat ouale in vopsea pentru cca 4 min. Dupa 4 minute, le-am scos pe un servetel si le-am lasat sa se usuce, apoi le-am desfacut si am indepartat frunzele si le-am uns cu ulei. Pe unele din ele le-am si pictat putin, asa ca sa ma joc putin.

Si tot din joaca si placerea de a face fotografii am incercat sa creez ceva frumos, daca mi-a iesit ori ba, ramane sa ''dati cu OO '' in mine....

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua pentru Paste 2020" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]