Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2024 | 4607 vizualizari

 

Feta saganaki este un aperitiv grecesc clasic.
Bucură-te de gustul îmbietor al brânzei feta acoperită de o crustă crocantă și aromă mediteraneană. Acest aperitiv simplu, dar delicios, este perfect pentru a încânta papilele gustative ale musafirilor.
Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc ai nevoie de doar câteva ingrediente: brânză feta, susan, miere, foi de plăcintă și cimbrișor.
 

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc:
  • 300 gr feta
  • susan
  • miere de albine
  • cimbrișor
  • foi de plăcintă
  • 1 albuș de ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc:

Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc:

 Taie brânza feta în cuburi. 

Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează fiecare cub de brânză în foaie de plăcintă.

Unge fiecare pachețel cu albuș de ous și presară susan.

Coace în cuptorul preinalzit, la 190 grade C, pentru 20 minute.

După coacere, glazurează-le cu miere și cimbrișor.

Servește-le calde!

Feta sakanaki este perfectă pentru micul dejun sau un brunch alături de familie sau prieteni.

Incearca si reteta de Creveti saganaki, un preparat foarte gustos la cuptor sau Branza feta la cuptor cu masline, un aperitiv foarte savuros.

Iti recomandam sa incerci si reteta de Rulouri cu praz si feta, o gustare excelenta.

 Încearcă și rețeta de Creveți saganaki, un preparat foarte gustos la cuptor sau Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv foarte savuros.

Îți recomandăm să încerci și rețeta de Rulouri cu praz și feta, o gustare excelentă.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]