Oua de Paste 2013

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2013 | 4077 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua
  • vopsea lichida pentru oua
  • 2 litri apa
  • 4 linguri otet
  • sare
  • slaninuta pentru uns( ulei)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de Paste 2013:

Ouale de degreseaza cu burete si detergent pentru vase,se clatesc sub jet de apa calduta ,foarte bine.

Dupa ce am degresat ouale ,le punem intr-o cratita,cu apa si sare la fiert pentru 7 minute.

Intre timp punem 2 litri de apa la fiert ,in care adaugam 4 linguri de otet si vopseaua pentru inrosirea oualelor si lasam sa fiarba.

Se va da de pe foc cratita in care au fiert ouale,dar fara sa scoatem ouale afara,din apa,se vor scoate pe rand,cate 3-4 oua,depinde cate incap in cratita in care se afla compozitia pentru inrosit oua.

Scoatem ouale din vopsea si le punem pe servetele de bucatarie sau hartie,ziar care absoarbe foarte bine surplusul de vopsea.

Ungem ouale cat timp sunt calde si au pori deschisi,cu o bucatica de slaninuta,sau o bucatica de vata muiata in ulei.

Ouale vor capata un aspect viu colorat si stralucitor.

Va doresc PASTE FERICIT!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de Paste 2013" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Delicii de Primavara cu aroma de Toamna

ieri la 22:31

Pariziene de post cu gem - Super pufoase si bune

de laura_n 7

pe 26.03 la 16:37

Mini gogoși de post - Cea mai rapidă și ușoară rețetă

pe 26.03 la 09:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Oua colorate de Paste