Orez picant cu ou

de articook in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2010 | 6455 vizualizari

 

Se poate servi doar orezul gol sau cu carne de pui.

 

INGREDIENTE

  • orez cu bob ascutit, prefiert
  • 1 ou
  • sare de mare si piper negru proaspat macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez picant cu ou:

Se fierbe orezul in apa cu putina sare, daca este prefiert se va fierbe mai repede. Dupa ce e gata strecurat, dati-l sub un jet de apa rece si lasati-l la scurs sa se scurga toata apa din el.

Pregatiti o tigaie mare si pentru a praji oul batut, puneti putin ulei de masline si cand e incinsa tigaia turnati oul, cand incepe sa se prajeasca, cu o unealta din lemn taiati oul pana cand inca nu s-a prajit, faceti linii dintr-un capat in altul pentru a obtine fasii lungi de ou, dupa ce s-a prajit de tot, turnati si orezul si amestecati, inainte sa luati de pe foc condimentati bine cu piper si sare de mare, puteti exagera cu piperul pentru ca, cu cat e mai picant e mai bun! se poate servi doar orezul gol sau cu carne de pui.

Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez picant cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covrigei