Orez cu aripioare rumene

de Constelatialeu in Pui, 19 Noi 2013 | 4494 vizualizari

 

Eu as fi mancat o ciulama,dar lui Leone nu-i place asa ca am facut ce-i place lui......ma enerveaza sa fac mancare separat,asa ca cedez eu....

 

INGREDIENTE

  • 250 g orez cu bobul lung prefiert de la Panzzani
  • 10 fire de ceapa verde ( din gradina mamei)
  • 2 ardei
  • 150 g baby morcov
  • 10 aripioare
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu aripioare rumene:

Spalam si curatam aripioarele si le punem la fiert cu putina sare. Le fierbem cca 25 minute.

Separat taiem ceapa, morcovul si ardeiul si le calim pana se inmoaie. Spalam orezul si il punem intr-un vas de yena, acoperim cu zeama de la aripioare, adaugam si legumele si lasam la fiert cca 30 minute. Potrivim de sare si piper.

Aripioarele le punem in tuci cu ulei bine incins si le rumenim pe ambele parti.

Usor de facut,repede si gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu aripioare rumene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]