Omleta la cuptor cu ingrediente de la gratar

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2013 | 3758 vizualizari

 

Cum in week-end am pregatit un gratar cu de toate si nu am reusit sa mancam tot, am transformat ce a mai ramas intr-o omleta pe care o servim la micul dejun.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati ceafa de porc
  • 2 carnati semiafumati
  • 4 mici
  • 4 ciuperci
  • 1 ceapa
  • 4 oua
  • 200 ml iaurt de tara
  • 5 linguri faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • piper
  • sare
  • 100 gr cascaval Delaco afumat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu ingrediente de la gratar:

Batem ouale cu putina sare, adaugam iaurtul si faina amestecata cu praful de copt.

Taiem ingredientele de la gratar in felii subtirele.

Ceapa taiata solzisori o calim in putin ulei si adaugam ciupercile taiate.

Amestecam si celelalte ingrediente de la gratar, apoi adaugam aluatul peste ele.

Ungem o tava cu putin ulei si turnam budinca in ea. Omogenizam si dam la cuptor pentru 25 minute la 180 grade. 

Cu 5 minute inainte de stingerea cuptorului, presaram deasupra cascaval ras.

Noi  am servit cu ketchup dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu ingrediente de la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Forneti cu Ceva Fin si branza de burduf