Omleta cu dovlecei si branza

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2011 | 8274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 50 ml lapte
  • 1/2 dovlecel
  • 50 g branza feta
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecei si branza:

 
Ouale se bat cu sare si piper,apoi se adauga laptele si se omogenizeaza.In ouale batute se adauga si patrunjelul tocat.Dovlecelul se curata si cu ajutorul curatitorului de legume se taie fasii subtiri. Branza se taie cubulete.
O tigaie se incinge cu putin ulei,se toarna ouale batute,deasupra se aseaza fasiile de dovlecel si cubuletele de branza.Omleta se tine aprox 1,5-2 minute pe o parte,apoi se taie pe jumatate(pentru a fi mai usor de intors) cu ajutorul unei spatule de lemn si se intoarce pe cealalta parte si se mai lasa un minut.

Se serveste calda alaturi de rosii si branza cu ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecei si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Urda cu ceapa si marar