Omleta cu dovlecei si branza

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2011 | 8099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 50 ml lapte
  • 1/2 dovlecel
  • 50 g branza feta
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecei si branza:

 
Ouale se bat cu sare si piper,apoi se adauga laptele si se omogenizeaza.In ouale batute se adauga si patrunjelul tocat.Dovlecelul se curata si cu ajutorul curatitorului de legume se taie fasii subtiri. Branza se taie cubulete.
O tigaie se incinge cu putin ulei,se toarna ouale batute,deasupra se aseaza fasiile de dovlecel si cubuletele de branza.Omleta se tine aprox 1,5-2 minute pe o parte,apoi se taie pe jumatate(pentru a fi mai usor de intors) cu ajutorul unei spatule de lemn si se intoarce pe cealalta parte si se mai lasa un minut.

Se serveste calda alaturi de rosii si branza cu ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecei si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu chimen si mac