Omleta cu ceapa rosie

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2010 | 4141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 6 oua
  • -2 cepe rosii potrivite
  • -150 g kaizer
  • -150 g cascaval ras
  • -4 linguri de ulei
  • -cateva fire de verdeata(marar, patrunjel)
  • -sare, piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ceapa rosie:

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si kaizerul si se lasa la foc potrivit pana se inmoaie ceapa iar kaizerul se rumeneste.
Separat, intr-un castron se bat ouale, se adauga verdeata si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Cascavalul se da prin razatoarea mare si se adauga si el peste oua.
Acest amestec se rastoarna peste ceapa si kaizer si se lasa la prajit 2-3 min.
Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
chiftele de cartofi