Omleta cu ceapa rosie

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2010 | 4446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 6 oua
  • -2 cepe rosii potrivite
  • -150 g kaizer
  • -150 g cascaval ras
  • -4 linguri de ulei
  • -cateva fire de verdeata(marar, patrunjel)
  • -sare, piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ceapa rosie:

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si kaizerul si se lasa la foc potrivit pana se inmoaie ceapa iar kaizerul se rumeneste.
Separat, intr-un castron se bat ouale, se adauga verdeata si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Cascavalul se da prin razatoarea mare si se adauga si el peste oua.
Acest amestec se rastoarna peste ceapa si kaizer si se lasa la prajit 2-3 min.
Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]