Crema de branza cu ardei si verdeata

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2010 | 6187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • partea alba a 3 cepe verzi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura patrunjel verde
  • busuioc proaspat
  • 1 kg branza slaba de vaci
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 150 ml smantana
  • sare,piper alb macinat
  • 1/2 lingurita boia iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu ardei si verdeata:

Se curata ceapa si usturoiul, ceapa se taie cubulete iar usturoiul se piseaza. Se taie ardeiul in doua, se indeparteaza cotorul, se spala si se taie cubulete. Se spala verdeturile, se scurg si se toaca marunt.

Branza se paseaza printr-o paleta de strivit cartofii si se amesteca bine cu sucul de lamaie si smantana. Se adauga usturoiul, ceapa, ardeiul si verdeturile si se amesteca bine.

Se condimenteza cu sare, piper si boia. Se serveste cu grisine sau sticksuri.

TIPS-URI

1

Pentru a deveni tartinabila branza, se mixeaza totul cu mixerul vertical si se lasa la rece peste noapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu ardei si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Bucataras Medi 1

30.07.2010, 09:12

ce frumos ai aranjat-o si ce buna trebuie sa fie.....................5 furcu...........

Rocsi 1

30.07.2010, 11:29

ce floare frumoasa...

Corinuta 1

30.07.2010, 23:21

Va multumesc, sunteti niste dragute!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida cu piure de cartofi