Șnițele din piept de pui marinat

de AndrutzaP in Pui, 12 Iul 2016 | 6038 vizualizari

 

  Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le prefera pe cele clasice, eu mai fac mici schimbari uneori. 

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de pui
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri sos worcester
  • 1 lingurita otet balsamic
  • sare, piper
  • un varf de lingurita rozmarin uscat
  • 2 lingurita boabe de coriandru
  • 2 oua
  • 100 g pesmet
  • 50 g parmezan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Șnițele din piept de pui marinat:

   Acest mod de pregatire necesita putin mai mult timp deoarece trebuie marinata carnea. Sosul in care se va marina carnea se face astfel: mustarul se amesteca cu sosoul worcester si cu otetul balsamic bine, pana se omogenizeaza. Se condimenteaza cu sare si piper. Sosul impreuna cu carnea se pune intr-o caserola si deasupra (fara a a amesteca) se pune rozmarinul si coriandrul. Caserola se da la congeator pentru 30 minute sau pentru 1 ora la frigider.

    Cand carnea s-a marinat se pregatesc snitelele. Fiecare bucata de carne se da prin ou si pesmet astfel : pesmet, ou, pesmet. Carnea se aseaza pe un gratar sub care ati pus o tava tapetata cu hartie de copt. 

   Snitelel se gatesc la cuptorul preincins la 200 grade pentru circa 30 minute. Cand sunt gata se presara cu parmezan ras astfel: se presara pe o parte se inchide usa la cuptor pentru 3 minute (pana se topeste) si se repeta operatiunea si pe partea celalta.

   Serviti cu placere.

   

TIPS-URI

1

la marinat eu am pus rozmarinul si coriandrul deasupra, fara a a amesteca, pentru ca nu am vrut sa ia un gust puternic de la acestea ci numai o nota subtila. Deasemenea, puteti renunta la ele daca nu va plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Șnițele din piept de pui marinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mirela0911 1

13.07.2016, 11:05

Și noua ne plac!

Rocsi 1

13.07.2016, 21:30

Daca le-ai rumenit in cuptor, vreau doua si eu!

Zamfira 1

19.07.2016, 09:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu mustar si portocale, la punga