Negresa

de Dea_Dea in Prajituri, 21 Mar 2013 | 13568 vizualizari

 

O prajitura delicioasa si usor de facut

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 4 oua
  • 6 linguri zahar
  • 150 gr margarina(unt)
  • 3 linguri cacao
  • 250 ml iaurt
  • 8 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • GLAZURA
  • 100 gr ciocolata neagra amaruie 1
  • 00 ml frisca licida
  • ORNAT
  • Frisca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

BLATUL:

Ouale se bat bine cu zaharul, apoi se adauga untul topit, se omogenizeaza, apoi se adauga iaurtul. Separat se amesteca faina cu praful de copt si cacaoa. Se toarna peste compozitia de oua, se omogenizeaza si se da la cuptor, in tava tapetata(20x30), pentru 40-50 min , la foc potrivit.

Se lasa sa se raceasca si se taie bucati.

GLAZURA : 

Ciocolata rupta bucatele cu frisca se pune la foc mic pana se omogenizeaza, apoi se pune peste bucatile taiate de blat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresă cu piersici, merișoare, glazură de ciocolată și nucă