Negresa

de ella49 in Prajituri, 17 Mai 2011 | 13419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Cacao 50 grame
  • Faina 250 grame
  • Margarina Unirea Original 250 grame
  • Oua 4 buc
  • Praf de copt 1 pachet
  • Ulei 1 lingura
  • Zahar tos 200 grame
  • Zahar vanilat 1 pliculet
  • 150ml apa
  • 100 g alune
  • 20g nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Margarina,zaharul,cacao si apa se pun intr-o cratita la foc mic pana se omogenizeaza.Din aceasta compozitie se opresc 10 lingurite pentru glazura,apoi se lasa la racit. Intre timp se separa ouale/

Albusurile se bat spuma cu zaharul vanilat iar galbenusurile se amesteca cu parful de copt si se incorporeaza in compozitia lasa la racit.Apoi in aceasta compozitie punem albusurile,faina si alunele.

Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt unsa cu putin ulei.Se baga la cuptor pentru 30min.Cand se scoate din cuptor se orneaza cu glazura si nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa din albusuri cu ciocolata si krantz