Am găsit reţeta într-o revistă ,,Secretele Bucătăriei,,. Mi s-au părut foarte drăguţe fursecurile şi sunt foarte uşor de făcut. În plus….pot fi aromate după gust.Sper să vă placă ideea !
Făina se cerne şi se amestecă cu zahărul pudră şi un praf de sare. Se adaugă untul moale şi se amestecă. Se adaugă şi gălbenuşurile şi se frământă un aluat care se împarte şi se colorează şi aromatizează după gust şi care va merge la frigider pentru cel puţin o oră.
Se scot bucăţile de aluat pe masa presărată cu puţină făină şi se întind cu sucitorul nu foarte subţiri. Se decupează cerculeţe, în interiorul lor se mai face un cerculeţ mai mic însă fără a tăia, doar ca să se împrime uşor, apoi se fac găurelele cu capătul mai gris al unui beţişor de frigăruie.
Se pun în tava tapetată cu hârtie de copt şi se coc 10 minute.
Se pot lipi câte dou cu cremă de ciocolată.
Poftă bună!