Muschiulet de vitel in crusta aromata

de Oana in Vita, 10 Ian 2011 | 10084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschiulet de vitel
  • 1 lingura cu mustar
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
  • rozmarin
  • maghiran
  • busuioc
  • pesmet
  • 50 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de vitel in crusta aromata:

Muschiuletul de vitel se curata bine de pielite, se spala si se usuca cu un prosop de hartie. Se presara cu baza mirodenia fuchs si se unge cu mustar. Condimentele uscate se amesteca si se presara din belsug peste carne, apoi se imbraca in pesmet. Se pune carnea intr-o punga de friptura, untul se taie felii subtiri si se presara printre carne, se adauga si un pahar cu apa, se leaga punga si se pune in cuptor. Se lasa la foc mic 60 de minute, se verifica din cand in cand. Se desface apoi punga si se lasa sa se rumeneasca usor. Eu am pus in tava niste orez fiert si o cana cu suc de rosii si l-am mai lasat 10 minute in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de vitel in crusta aromata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

ionix 1

11.01.2011, 10:17

wow... arată fraged şi buun

Rocsi 1

11.01.2011, 10:55

arata nemaipomenit

corina241 1

11.01.2011, 16:34

ce aromeeee,bun trebuie sa fie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura Cadou