Pentru cei ce după zile de post la carne se întorc
Avem o recomandare:Hribi în mușchiuleț de porc
2 bucati muschiulet de porc,
100 g hribi uscati,
2 cepe,
sare, piper,
boia dulce,
ulei de masline,
cimbru uscat
Punem hribii in apa clocotita pentru 3 minute. Ii scurgem, apoi ii lasam la hidratat in apa rece 30 min.
Calim ceapa cu un praf de sare. Adaugam hribii.
Condimentam cu sare, piper si boia dulce. Lasam pana se fac.
Mixam acest amestec pana obtinem o pasta.
Taiem fiecare muschiulet de porc in trei, apoi gaurim prin interior cu ajutorul unui cutit .
Umplem fiecare bucata de muschiulet cu amestecul de hribi apoi ii masam cu ulei de masline si cimbru uscat.
Prajim pe fiecare fata cate 2 minute, apoi ii asezam intr-o tava termorezistenta.
Lasam la cuptor la 170 grade timp de 40 minute.
Am facut piure de cartofi ca si garnitura.