Friptura de porc cu cartofi aurii

de Sidy in Porc, 27 Ian 2011 | 5310 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • 500 g cartofi 
  • 1 lingura untura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu cartofi aurii:

Carnea se pune intr-o cratita cu o cana cu apa, sare si piper.Se acopera si se lasa sa se patrunda bine. Daca e nevoie se mai adauga putina apa , spre sfarsit adaugam untura, apoi se lasa sa se rumeneasca.
Cartofii se curata , se spala si se taie in felii mai mari.
Se pun cartofii sa fiarba in apa si se lasa sa fiarba de jumatate. Se arunca apa , uleiul se pune la incins intr-o tigaie si se pun feliile de cartofi la prajit. Le dam cu sare, piper si boia si le prajim pe ambele parti.
Friptura se serveste cu cartofii aurii si cu  mancarica de gogosari.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu cartofi aurii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]