Muschiulet de porc impanat cu sunca si usturoi cu cartofi noi

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 31 Mai 2013 | 14237 vizualizari

 

Dupa atata cura de branzeturi,merita si ''moa'',adica eu leoaica,niste carnita....asa ca uite-ma la ''butoane'' pregatind niste carnita....

 

INGREDIENTE

  • 700-800 g muschi de porc proaspat
  • 300 g sunca( pregatita de mine)
  • 800 g cartofi noi
  • 2 capatani de usturoi nou
  • condimente pentru carne de porc Cosmin
  • 50 ml ulei
  • 1 cana apa
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impanat cu sunca si usturoi cu cartofi noi:

Muschiul de porc il crestam si il condimentam,il lasam 1 ora cu condimentele pe el.Cartofii taiati mai mari unsi cu ulei ,condimentati cu sare,piper si cimbru si ii lasam si pe ei 1 ora.Sunca o taiem feli mai subtirele,taiem si cateii de usturoi,impanam muschiul,il asezam in vas de yena si il inconjuram cu cartofi,turnam zeama care s-a lasat de la cartofi si muschi,cat a stat la odihnit.Turnam o cana cu apa si dam la cuptor cca 90 min,la foc mediu.

TIPS-URI

1

te lingi pe degete ce bunaciune iese...

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impanat cu sunca si usturoi cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

diaconta 1

01.06.2013, 21:05

Asa asa,cred c-ai fost in culmea fericirii

nadea68 1

13.11.2013, 18:16

Krystyan Trendy 1

13.11.2013, 22:16

apetisant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor