Muschiulet de porc impanat cu sunca si usturoi cu cartofi noi

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 31 Mai 2013 | 13943 vizualizari

 

Dupa atata cura de branzeturi,merita si ''moa'',adica eu leoaica,niste carnita....asa ca uite-ma la ''butoane'' pregatind niste carnita....

 

INGREDIENTE

  • 700-800 g muschi de porc proaspat
  • 300 g sunca( pregatita de mine)
  • 800 g cartofi noi
  • 2 capatani de usturoi nou
  • condimente pentru carne de porc Cosmin
  • 50 ml ulei
  • 1 cana apa
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impanat cu sunca si usturoi cu cartofi noi:

Muschiul de porc il crestam si il condimentam,il lasam 1 ora cu condimentele pe el.Cartofii taiati mai mari unsi cu ulei ,condimentati cu sare,piper si cimbru si ii lasam si pe ei 1 ora.Sunca o taiem feli mai subtirele,taiem si cateii de usturoi,impanam muschiul,il asezam in vas de yena si il inconjuram cu cartofi,turnam zeama care s-a lasat de la cartofi si muschi,cat a stat la odihnit.Turnam o cana cu apa si dam la cuptor cca 90 min,la foc mediu.

TIPS-URI

1

te lingi pe degete ce bunaciune iese...

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impanat cu sunca si usturoi cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu usturoi si afumatura