Muşchiuleţ de porc cu orez

de diaconta in Porc, 10 Iun 2012 | 5380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un muschiulet de porc
  • O ceapa uscata
  • O ceapa verde
  • 2 morcovi
  • O rosie
  • Ardei kapia rosu
  • Cateva ciuperci(galbiori)
  • Sare
  • Piper
  • Boia de ardei dulce
  • Usturoi granulat
  • Ulei
  • Patrunjel
  • Pentru garnitura am folosit orez prefiert Panzani
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muşchiuleţ de porc cu orez:

Muschiuletul se taie bucati.

Intr-o cratita  calim ceapa cu putin ulei.Punem si morcovii taiati rondele.Luam cratita de pe foc,punem boiaua,amestecam si punem iarasi pe foc.Adaugam bucatile de carne.Le prajim pana cand se deschid la culoare.Condimentam si punem apa cat sa acopere carnea.Cand carnea este aproape fiarta,punem ardeii,rosia si ciupercile.Ciupercile mele au fost deja prajite.

La final adaugam verdeata.

 

Orezul il punem la fiert in apa cu sare timp de 6 minute.Il scurgem de apa si se poate servi.

 

Poftă bună !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchiuleţ de porc cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

diaconta 1

12.06.2012, 12:50

Sim0.imi pare rau ca ti-am creat neplaceri

Bya Ralu 1

14.06.2012, 15:06

ce fain ti-a iesit muschiuletul

diaconta 1

14.06.2012, 21:36

Gurita,multumesc
noua ne place carnea asa cu sos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muşchiuleţ de porc învelit în bacon cu cartofi dulci şi pere