Cotlet de porc cu sos de praz

de vero_closca in Porc, 4 Oct 2010 | 6472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet de porc cu os
  • 4 bucati praz(partea alba)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 pahar vin alb sec
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos de praz:

se spala carnea si prazul si se usuca.prazul se taie rondele fine.carnea se presara cu condimente si se pune sa se rumeneasca usor in uleiul de masline.

cand incepe sa prinda o culoare aurie se adauga prazul si se caleste putinapoi se stinge cu vin,se potriveste de sare si se lasa pe foc pana scade putin si prazul incepe sa se "topeasca".

se serveste cu piure de cartofi si salata de ardei copti.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet in sos picant