Muşchi fraged de viţel cu ceapă verde şi saute de salată verde preparate in vas Zepter

de Bucataras in Vita, 26 Noi 2012 | 6753 vizualizari

 

O reteta de Muşchi fraged de viţel cu ceapă verde şi saute de salată verde preparata usor in vas Zepter

 

INGREDIENTE

  • 4 muşchi fragezi de viţel, fiecare cântărind cam 220 g

  • 2 legături de ceapă verde

  • 3 roşii, decojite, fără seminţe şi tăiate în patru

  • 4 salate verzi mici

  • 8 căţei de usturoi decojiţi

  • sare fină

  • piper negru zdrobit

  • ulei de măsline 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muşchi fraged de viţel cu ceapă verde şi saute de salată verde preparate in vas Zepter:

Îndepărtaţi cotorul salatei şi frunzele exterioare, apoi spălaţi şi uscaţi frunzele cu grijă.

Încălziţi un vas Zepter până când termocontrolul arata culoarea roşie. Reduceţi focul la minim.

Frigeţi muşchiul de de vită până când devine rumen pe ambele părţi. Adăugaţi căţeii de usturoi şi ceapa verde.

Căliţi salata verde, scurgând-o de apă pe cât de mult posibil.

Apoi, adăugaţi roşiile, acoperiţi vasul şi lăsaţi să fiarbă la foc extrem de mic aproximativ 15 minute.

Chiar înainte de momentul servirii, puteţi adăuga puţin piper măcinat mare, câteva cristale de sare fină, precum şi puţin ulei de măsline.

Reteta advertorial Zepter

Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchi fraged de viţel cu ceapă verde şi saute de salată verde preparate in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol alb cu ghebe