Muschi de porc cu legume si otet balsamic

de Catalina L in Porc, 27 Sep 2017 | 6092 vizualizari

 

Ce ziceti de o bucata buna de carne acompaniata de legume de sezon ?
O reteta familiala de duminica rapida si gustoasa cu un sos delicios din otet balsamic.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/07/muschi-de-porc-cu-legume-si-otet.html

 

INGREDIENTE

  • 1 muschi de porc 600 g
  • 1 ceapa rosie
  • 4 morcovi
  • 1 catel de usturoi
  • 200 g mazare boabe
  • 250 ml de apa
  • 1 lingura de pudra de fond de vitel
  • 2 linguri concentrat de rosii
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1 lingura sos soia
  • 20 rosii cherry
  • sare, piper, boia de ardei
  • cimbru, dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc cu legume si otet balsamic:

Se încălzește uleiul intr-o tigaie adanca.

Puneti carnea si rumeniti-o pe toate partile.

Se adauga ceapa, usturoiul tocat si morcovii taiati rondele.

Adaugati mazarea boabe si sotati timp de 5 minute.

Diluati pudra de fond de vitel si concentratul de rosii intr-un pahar cu apa fierbinte si turnati peste legume.

Puneti sare, piper cimbru uscat si o foaie de dafin.

Varsati otetul balsamic peste carne.

Lasati sa fiarba la foc potrivit si acoperit, timp de 30 de minute. Verificati daca mai trebuie apa.

Dupa acest timp, am scos si taiat friptura felii.

Reduceti sosul daca trebuie si adaugati o lingura de sos soia.

Puneti feliile de carne si gatiti-le cu sosul si legumele timp de 5 minute.

Serviti carnea cu legume si cu sos acompaniata de piure de cartofi.

Pofta Buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu legume si otet balsamic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu usturoi si afumatura