Ce ziceti de o bucata buna de carne acompaniata de legume de sezon ?
O reteta familiala de duminica rapida si gustoasa cu un sos delicios din otet balsamic.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/07/muschi-de-porc-cu-legume-si-otet.html
Se încălzește uleiul intr-o tigaie adanca.
Puneti carnea si rumeniti-o pe toate partile.
Se adauga ceapa, usturoiul tocat si morcovii taiati rondele.
Adaugati mazarea boabe si sotati timp de 5 minute.
Diluati pudra de fond de vitel si concentratul de rosii intr-un pahar cu apa fierbinte si turnati peste legume.
Puneti sare, piper cimbru uscat si o foaie de dafin.
Varsati otetul balsamic peste carne.
Lasati sa fiarba la foc potrivit si acoperit, timp de 30 de minute. Verificati daca mai trebuie apa.
Dupa acest timp, am scos si taiat friptura felii.
Reduceti sosul daca trebuie si adaugati o lingura de sos soia.
Puneti feliile de carne si gatiti-le cu sosul si legumele timp de 5 minute.
Serviti carnea cu legume si cu sos acompaniata de piure de cartofi.
Pofta Buna!