Musaca de cartofi

de MoliCook in Porc, 20 Dec 2010 | 7816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata
  • 6 linguri suc de rosii
  • 5-6 cartofi
  • 2 cepe
  • cimbru
  • marar
  • patrujel
  • 4 linguri smantana
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • 1 lingura unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Cartofii se fierb doar jumatate in coaja, dupa care se lasa la racit.

Tocam ceapa marunt si o calim, pana se inmoaie.Adaugam si un pahar cu apa peste, daca e necesar.Apoi adaugam carnea tocata si condimentele,si 2 pahare cu apa.

Lasam sa fiarba bine, pana scade apa.Punem peste si sosul de rosii.La final, patrunjelul si mararul tocate marunt le amestecam cu carnea tocata.
Intr-un bol amestecam smantana cu ouale.
Curatam cartofii de coaja si ii taiem rondele.

Ungem vasul in care vrem sa facem cu unt si asezam un rand cartofi, un rand carne tocata si peste smantana si apoi din nou un rand cartofi. Si intindem 2-3 linguri suc de rosii pentru aspect

Dam la cuptor pana ce cartofii devin aurii.

Se poate servi cu muraturi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu muschi afumat la cuptor