Muffin Flowers

de adnia in Prajituri, 23 Ian 2013 | 12460 vizualizari

 

Am achizitionat un set nou forme de briose din silicon...si le-am pus la incercare, sa vad ce stiu sa faca! Mi-au placut foarte mult...asa usoare, colorate si vesele!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 2 oua
  • 200 ml iaurt, sau smantana
  • 150 gr. unt la temperatura camerei
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 100 gr. zahar
  • 1 pliculet praf de copt
  • suc de sfecla rosie, pt culoare
  • faina cat cuprinde, ca sa ajunga la o consistenta moale, curgatoare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffin Flowers:

 

Am amestecat totul rapid cu mixerul, apoi am turnat in noile mele forme spalate bine in prealabil si unse cu ulei.Am umplut formele trei sferuti, pt ca aluatul va creste destul de mult.

Nu-i asa ca formele sunt simpatice?
Am pus formele cu aluatul de briose intr-o tava, ca sa stea drepte si sa le pot manevra mai usor si le-am bagat in cuptorul incins. Dupa aprox. 15 min. au fost gata, iar dupa ce s-au racit putin le-am  rasturnat, ca sa se vada florile de pe fundul formelor...find din silicon, petalele florilor de briose au iesit perfecte!
Enjoy!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffin Flowers" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

23.01.2013, 22:25

Frumoase formele, acum am scos si eu de la cuptor niste briose facute in aceeasi forma doar ca sunt sarate

_Alina_ 1

24.01.2013, 08:19

Ce simpatice sunt!

adry88 1

24.01.2013, 09:30

faine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post cu mere