Mousse de ciocolata cu frisca

de rena in Dulciuri, 18 Mar 2014 | 13041 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 250 gr.ciocolata
  • 250gr.frisca lichida
  • 70gr.zahar
  • un pachet biscoturi de sampanie
  • o lingurita de cafea ness
  • frisca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de ciocolata cu frisca:

Batem albusurile cu un praf de sare sa devina tare ca pt. bezea.

Batem frisca lichida paina devine aproximativ tare.

Punem ciocolata sa se topeasca la baie marina.

Batem galbenusurile cu zahar pina se deschid la culoare apoi turnam peste galbenusuri ciocolata topita si amestecam repede,adaugam si frisca.

Punem albusurile batute bezea si amestecam usor cu spatula.

Cu apa calduta dizolvam cafeaua ness,inmuiem cite un biscot si il rupem punandul la fundul paharului, adaugam mousse iar biscot si apoi frisca.

Le punem la rece cel putin 2 ore.

Decoram cu ce ne place.

Spor si pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de ciocolata cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de ciocolata si frisca