Nasturei cu gem de coacaze

de mena29 in Dulciuri, 25 Dec 2010 | 5436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g faina;
  • 40 g alune macinate;
  • 50 g zahar;
  • 1 plic zahar vanilat;
  • 100 g unt rece;
  • 1 galbenus;
  • 50 g gem de coacaze.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nasturei cu gem de coacaze:

Se amesteca faina impreuna cu alunele,zaharul tos si zaharul vanilat.Se adauga untul rece si galbenusul si se framanta bine.Aluatul obtinut se lasa la frigider o ora,infasurat in folie.Din aluat se formeaza bilute de 2 cm diametru.Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.Cu degetul se face cate o gropita in fiecare biluta.Umplem gropitele cu gem de coacaze si coacem nastureii in cuptorul preincalzit,15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nasturei cu gem de coacaze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]