Morcovi rumeniti cu susan

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2013 | 6233 vizualizari

 

Este prima data cand fac,reteta este din revista Avantaje.Vi recomand cu mare drag sunt foarte gustosi

 

INGREDIENTE

  • 500 g morcovi
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura miere
  • 2 linguri seminte de susan
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Morcovi rumeniti cu susan:

Morcovii se curata de coaja ,se taie fasii potrivite si se pun in apa cu sare intr-o craticioara.

Se lasa sa dea un clocot,se scot cu o strecuratoare si se pun intr-un vas termorezistent sau o tava tapetata cu hartie de copt.

Intr-un castronel punem uleiul,mierea,susanul si le amestecam.

Peste morcovi presaram condimentele,ii amestecam bine si punem amestecul de susan dupa care ii amestecam.

Se da la cuptor la 200 grade la semnul 6 pentru 40 minute pana cand se rumenesc.

TIPS-URI

1

se servesc ca garnitura

Daca ti-a placut reteta noastra "Morcovi rumeniti cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete aperitiv din foietaj, cu bacon si ciuperci