Miez de lapte, rucola, avocado și miez de nucă

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2013 | 5825 vizualizari

 

O salată surprinzătoare!

 

INGREDIENTE

  • miez de lapte Delaco,
  • rucola cca. 300 g,
  • avocado 1 bucată,
  • roșii cherry cca. 6 bucăți,
  • sare iodată,
  • oțet demere cu miere,
  • ulei de nuci,
  • miez de nucă cca. 100 g,
  • piper colorat proaspăt măcinat.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte, rucola, avocado și miez de nucă:

Frunzele de rucola, se spală, se toacă fideluță. Avocado se taie în două, se scoate sâmburele, se curăță de coajă, apoi se toacă mărunt, se adaugă la frunzele de rucola. Se stropesc cu oțet, ca să nu se oxideze, se adaugă miezul de nucă și roșiile tăiate în sferturi. Se asezonează de sare și piper.

Se servește ca atare sau lângă un preparat din carne. Poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de lapte, rucola, avocado și miez de nucă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Panacris 1

10.05.2013, 16:19

Gaby, cam târziu ai remarcat-o! Mai bine mai târziu, decât deloc

Bya Ralu 1

23.05.2013, 12:13

babi5 1

03.06.2013, 20:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac