Daca vreti sa rontaiti ceva weekendul asta, va recomand aceste inimioare cu cascaval. Reteta am preluat-o de la Ligia --> http://www.bucataras.ro/retete/covrigei-cu-cascaval-55366.html
Ies circa 30 de inimioare.
Faina se amesteca cu untul.
Se adauga praful de copt, cascavalul ras, sarea si smantana si se framanta astfel incat sa se obtina un aluat care sa se poata intinde usor, dar sa nu fie prea moale. Aluatul se pune la frigider pentru 30 de minute.
Dupa aceea, se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Aluatul se intinde pe masa de lucru unsa cu ulei cu ajutorul unui sucitor. Se decupeaza inimioarele, care se aseaza pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Se ung cu ou batut, in care se pune un praf de sare, si se presara cascaval ras pe deasupra. Se introduce tava la cuptor, la foc mediu, pana cand se rumenesc usor. Se iau imediat din tava pentru a nu se arde.