Miez de lapte cu jambon si ridichi

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 23 Apr 2012 | 3302 vizualizari

 

Pentru masa de seara este absolut de savuros!

 

INGREDIENTE

  • miez de lapte 75 g.,
  • jambon de porc 2 felii,
  • ridiche 1 bucata,
  • ulei de masline,
  • patrunjel verde.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte cu jambon si ridichi:

Pe o farfurie se aseaza "artistic" jambonul, miezul de lapte, ridichea taiata ca si o floare, se stropeste cu ulei de masline si se presara patrunjel proaspat tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de lapte cu jambon si ridichi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele