Miel marocan

de laylalala in Oaie, 18 Mai 2010 | 8100 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei de masline
  • 500 gr carne slaba de miel, taiat cubulete
  • 4 fire de ceapa verde, tocate
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 700 ml supa de pui
  • coaja rasa si zeama de la 1 lime
  • 1 baton de scortisoara
  • 1 lingurita de miere
  • 175 gr caise uscate
  • 1 lingura menta tocata
  • 25 gr migdale tocate fin
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel marocan:

Incinge uleiul intr-o cratita mare.Adauga carnea de miel si prajeste-o pe toate partile pana cand s-a rumenit apoi scoate-o din cratita si pune-o deoparte.

Adauga in cratita ceapa verde si usturoiul si caleste-le 5 minute.Adauga apoi carnea de miel rumenita, supa de pui, coaja rasa si zeama de lime, batonul de scortisoara si mierea.

Lasa amestecul sa dea intr-un clocot, apoi redu focul la minim si lasa-l sa fiarba usor timp de 1 ora.

Dupa 1 ora, adauga caisele uscate, menta si migdalele macinate.Lasa sa mai fiarba 30 minute.Se poate servi cu cus-cus sau legume fierte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel marocan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel