Miel la cuptor

de SanatateAcasa in Oaie, 13 Apr 2012 | 4414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingredinte:
  • jumatate de carne de miel,
  • sare,
  • 1 fir de usturoi verde,
  • 1 ceasca cu apa,
  • 200 ml de suc de rosii
  • si un cuptor bun.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel la cuptor:

Carnea se spala, se inlatura grasimea vizibila, se portioneaza, se sareaza si se pune intr-un vas termorezistent. Se adauga sucul de rosii, apa, usturoi, in prealabil spalat si tocat marunt(parte verde plus parte alba). Se baga in cuptorul incins, unde va sta 30 de minute, focul sa fie mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel (foarte frageda)