Cotletul dat prin ulei, sare si piper se prajeste in ulei intr-o tigaie. Apoi se acopera cu un strat grosut cu mustar.
Pesmetul se amesteca cu cimbrul si se pune peste cotletul cu mustar.
Se unge o tava ,se aranjeaza cotletul intreg si se da la cuptor pentru aproximativ 20-25 min .
Dupa 5 min dupa ce este fript se portioneaza.
Garnitura se prepara astfel :
Cartofi se fierb ca si pt pireu.
Usturoiul pisat se caleste o idee in unt, se amesteca impreuna cu laptele cald si 1/2 cana unt sare si piper ,dupa care se pun peste piureul de cartofi si se invirte bine,bine.
Varza curatata si spalata se taie in 4 si se inabusa in unt .O lingura cu unt cu o lingurita de zahar si o linguruta de pasta de ardei se fac intr-o tigaie si cu acest sos vom acoperi putin varza calita in momentul servirii.
Pofta mare !