Mic dejun de iarna

de katty in Porc, 8 Ian 2017 | 2379 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 200 gr carnati de porc
  • 1 catel de usturoi
  • 2 inguri ulei de masline
  • 150 gr spanac congelat
  • 200 ml sos de rosii
  • sare
  • piper negru macinat
  • boia iute
  • busuioc uscat
  • 2-3 felii de paine
  • 50 gr parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun de iarna:

Taiem feliile de paine in  4-6 bucati, in functie de cat de mari sunt. Punem 1 lingurita de ulei de masline intr-o tigaie si asezam bucatile de paine pe care am presarat putin busuioc. Le lasam la foc mic, sa se rumeneasca usor pe ambele parti. 
Intr-o lingura de ulei de masline, punem la prajit carnatii taiati felii putin mai groase. Cand sunt rumeniti, adaugam usturoiul feliat, apoi stingem cu sosul de rosii. Adaugam spanacul, sare, piper, boiaua si mai dam cateva clocote. Stingem focul, asezam feliile de paine deasupra, mai presaram putin busuioc, restul de ulei de masline si dam tigaia la cuptor pana sosul se ingroasa si painea se rumeneste bine. Inainte  de a scoate tigaia, presaram deasupra parmezanul. Servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun de iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costite marinate la gratar