Mic dejun de duminica

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2012 | 5108 vizualizari

 

deja s-a papat si pranzul... eu totusi mai aduc si micul dejun...poate au mai ramas niscaiva infometati ...

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 100 g sunca
  • 2 oua
  • putin cascaval
  • putina branza telemea
  • cateva felioare  de paine mai tare
  • ulei pt prajit
  • varza murata
  • cateva lg de lapte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun de duminica:

eu am facut portiile pe rand, astfel;

un cartof se taie frumos ca pt cartofi pai, se prajeste in ulei, apoi se adauga 50-60 g sunca taiata cubulete si se lasa si sunca sa se prajeasca putin apoi se scot pe o farfurie.

se pune painea taiata cubulete in tigaie si se prajeste usor pe toate partile, se pun peste ea cartofii si sunca, apoi se bate un ou  cu 2-3 lg de lapte si un pic de sare, se rade cascaval si telemea , se amesteca bine, apoi se toarna in tigaie peste cartofi si paine.

se lasa sa se lege bine oul, apoi se scoate pe farfurie si se serveste cald, cu varza murata. sau simplu.

mie asa mi-a placut combinatia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun de duminica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tiropitakia cu pesto de menta