Saratele

de adnia in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2013 | 3992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -200 gr unt (sau margarina)
  • -200 gr branza satara rasa
  • -1 ou mare
  • -1 praf de copt
  • -chimen
  • -faina cat cu prinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Am framantat aluatul pe care l-am dat la rece, apoi am intins foaia si am taiat baghetute cu rola speciala de saratele (inainte de taiere, se poate unge cu ou batut si se presara din nou chimen--dar eu am sarit pasul acesta), apoi le-am introdus in cuptorul incins pana s-au rumenit. Si asta a fost tot!

Sunt excelente atat calde, cat si reci.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele spirale din aluat de foietaj