Mazare cu muschi de porc

de Bucataras Monica in Porc, 10 Mar 2016 | 4534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente
  • 2 cutii de mazare
  • 800 g carne de porc
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • 100 ml suc de rosii
  • 2 frunze de dafin
  • o lingura de faina
  • sare
  • piper
  • marar/patrunjel verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu muschi de porc:

Se spala carnea  si se taie in functie de marimile dorite. Morcovul si ceapa se curata,se spala si se taie cubulete.

Se pun legumele si carnea in oala sub presiune, se  adauga un praf de sare, frunzele de dafin, apa cat sa le acopere si am lasat sa fiarba 30 de minute. Dupa ce  a trecut timpul,se lasa sa se raceasca apoi se pun carnea si legumele intr-o cratita si se aduga mazarea. Se lasa la fiert pana ce aceasta s-a patruns.

Se adauga sucul de rosii diluat in putina apa.Se dizolva o lingura de faina in apa si se  amesteca in mazare, potrivim de  sare si piper si se mai lasa sa dea cateva clocote. La sfarsit se adauga marar sau patrunjel verde. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Rocsi 1

10.03.2016, 20:44

O mancare care imi place mult!

Rahela Velicu 1

10.03.2016, 21:09

mirela0911 1

11.03.2016, 19:48

Buna mancarea de mazare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]