Rasol de porc cu cartofi

de -Licurici- in Porc, 16 Iul 2019 | 4283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rasol de porc;
  • 4-5 cartofi;
  • 2 linguri ulei de masline;
  • condimente pentru carne de porc;
  • condimente pentru cartofi;
  • sare;
  • patrunjel.
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de porc cu cartofi:

Carnea se spala, apoi se amesteca cu condimentele pentru carne de porc si sare, dupa gust.
Cartofii se spala, se curata si se taie pe lung, dar nu foarte subtire, apoi se amesteca cu uleiul de masline, condimentul pentru cartofi si sare.
Se pun impreuna intr-un vas termorezistent, se adauga un pahar de apa, apoi se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 2ore. Din cand in cand se mai amesteca si se intorc pe partea cealalta.
La final, se presara patrunjel tocat.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la gratar, cu cartofi pai si muraturi