Maruntaie de porc, cu mamaliga

de Ina in Ficat, 17 Ian 2014 | 8432 vizualizari

 

O idee pentru masa de pranz...

 

INGREDIENTE

  • 2-4 rinichi de porc
  • jumatate de ficat de porc
  • 1-2 inimi de porc
  • 1 splina de porc
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 5-6 catei de usturoi
  • 5-6 linguri cu pasta iute de gogosar/ ardei
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maruntaie de porc, cu mamaliga:

Organele se spala  si se feliaza in bucati mici. Incingem 50 ml ulei intr-o tigaie, in care vom pune si bucatile de organe, impreuna cu condimentele (sare, piper, cimbru ). 

Adaugam apa atat cat sa acoperim bucatile de carne. Lasam sa fiarba carnea pana scade apa aproape complet, avand grija sa amestecam din cand in cand in cratita, pentru a evita lipirea bucatilor de peretii vasului. 

Cand apa scade, iar bucatile se rumenesc frumos, tocam 5-6 catei de usturoi si-i aruncam in vas, impreuna cu 5-6 linguri de pasta iute de gogosar/ ardei. Daca este cazul, mai adaugam putina apa clocotita. 

Oprim focul si presaram patrunjel verde, tocat.

Servim cu mamaliguta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Maruntaie de porc, cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Caltabos