Marinata pentru carnea de miel

de divainbucatarie in Oaie, 17 Mai 2011 | 9583 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe miel
  • 1 litru vin alb
  • 100 ml cognac
  • 150 ml ulei de masline
  • frunze de menta proaspata
  • cimbrisor proaspat
  • frunzele de pe o crenguta de rozmarin
  • sare
  • piper
  • 4-5 catei de usturoi tocati
  • 1 lamaie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marinata pentru carnea de miel:

Punem pulpele de miel in tava. Turnam vinul, cognacul si uleiul de masline peste carne, apoi asezonam cu sare si piper. Radem coaja de lamaie, apoi taiem felii lamaia. Punem toate ingredientele uniform pe fiecare pulpa de miel, acoperim cu o folie alimentara si lasam carnea sa se marineze peste noapte, sau minim 5 ore.

Prajiti carnea la foc nu prea iute, sa se patrunda bine. Puteti lasa carnea mai in sange daca asa va place… Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata pentru carnea de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel