Mancarica de mazare cu carne de pui

de Madda in Pui, 27 Ian 2016 | 7863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (Se poate folosi aripioare, spinari sau ciocanele de pui)
  • o ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 2 ardei capia
  • 150 g bulion
  • 2 conserve de mazare prefiarta
  • sare si piper
  • condimente (cimbru, rozmarin, tarhon, busuioc)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de mazare cu carne de pui:

Se toaca ceapa solzisori, morcovii si ardeii cubulete. 

Pieptul se taie cubulete. Intr-o oala cu putin ulei se adauga la calit ceapa, dupa ce devine transparenta se adauga morcovii si ardeii. Se lasa aproximativ 4-5 min, apoi adaugam pieptul de pui cubulete si o lasam sa se rumeneasca frumos. 

 Dupa ce carnea sa rumenit adaugam bulionul si amestecam, adaugam mazarea. Acoperim totul cu apa si dam focul la minim,lasam pe foc pana cand carnea si mazarea sunt fierte. La sfarsit asezonam cu sare si piper dupa gust si condimentele. Se face un rentaj dintr-o lingura de faina si un pic de apa, se adauga in oala si se amesteca, se mai lasa aproximativ 10 min pana cand mancarea se ingroasa. 

Se serveste calda. 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de mazare cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Melanzane alla parmigiana – Reteta simpla, rapida si plina de savoare

de vasimur 4

pe 29.08 la 16:08

Plăcinte daneze cu caise - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 29.08 la 13:57

Cheesecake cu Oreo - Rețeta delicioasă, fără coacere

pe 29.08 la 11:55

Tiramisu cu sticksuri de ciocolată - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.08 la 09:31

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui cu cartofi natur