Mancarica de legume cu carne

de kukibella in Oaie, 23 Mai 2012 | 5379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg.carne de miel;
  • 1 roşie;
  • 8-10 cepe arpagic;
  • 1 dovlecel;
  • 2 ardei verzi;
  • 1 ardei roşu;
  • 150 gr. mazare;
  • 1 cartof;
  • 1 morcov;
  • sare;
  • piper negru;
  • fulgi de ardei;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • 2 ling.ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de legume cu carne:

cepele arpagic şi usturoiul se calesc un pic ın ulei dupa care se adauga carnea.

se acopera cu capac şi se lasa la foc mic.(aprox.10 min.)

morcovul şi cartoful se taie cubulete şi se adauga peste carne.

ardeii taiati bucati mari,dovlecelul taiat cubulete ımpreuna cu mazarea se pun in cratita.

se lasa la foc mic aprox.20 min.

dupa 20 de min.se adauga roşia curatata  de coaja şi taiata cubulete.

se adauga condimentele.

se mai adauga 1/2 pahar de apa fierbinte,se acopera cu capac şi se mai lasa pe foc mic pana s-au facut legumele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de legume cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]