Mancarica de fasole pastai cu carne de manzat

de Bya Ralu in Vita, 19 Apr 2012 | 11159 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g fasole pastai congelata
  • 500 g gulas de manzat
  • 3 catei usturoi
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • vin rose
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingura faina
  • vegeta,piper,busuioc,oregano,rozmarin,patrunjel marunt,boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de fasole pastai cu carne de manzat:

Ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul taiat rondele se pun la calit in ulei de masline intr-un ceaun. Carnea se mai marunteste daca e taiata cuburi prea mari si se adauga la calit impreuna cu usturoiul feliat. Se adauga o ceasca de vin rose si condimentele si fasolea pastai. Adaugam apa cat sa acopere si o lasam la fiert 20 minute. Se adauga spre sfarsit bulionul si faina subtiata cu apa. Se serveste calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de fasole pastai cu carne de manzat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

21.04.2012, 14:08

adry88 1

21.04.2012, 16:24

o portie vreau si eu

Bya Ralu 1

21.04.2012, 18:45

cu mare placere eduard

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]