Mancarica de fasole galbena cu carne

de Laly in Porc, 22 Iun 2010 | 17546 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg fasole galbena rotunda
  • 300 gr carne de porc
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2-3 rosii
  • 3 linguri ulei
  • pasta de tomate
  • sare
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de fasole galbena cu carne:

1.Se curata fasolea de ate,se rupe in marimea dorita  si se spala.Carnea se spala si se taie cubulete.

2.Se pune carnea sa se rumeneasca usor impreuna cu uleiul.Intre timp morcovii se taie feliute,ceapa se taie cubulete.Rosiile se toaca cubulete sau se pot da  prin robot.

3.Cand s-a rumenit carnea se adauga ceapa si morcovii.Se lasa sa se patrunda bine apoi se adauga rosiile.Se calesc putin si ele,apoi se adauga fasolea pastai.

4.Se lasa sa fiarba pana cand fasolea este bine fiarta.Se adauga sarea si pasta de tomate.Se mai da cateva clocote.Cand este gata se adauga leustean verde sau ce verdeata va place.

TIPS-URI

1

fasole pastai galbena

2

morcovi

3

rosii

4

ceapa

5

pasta de tomate

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de fasole galbena cu carne" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Laly 1

23.06.2010, 13:14

Multumesc frumos dragutele mele.Sa stiti ca este o mancare usoara si tare buna

nadina73 1

24.06.2010, 17:00

5 furcu mari

elena1988 1

25.03.2011, 12:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol de porc cu legume si sos de bere