"Cuib" de spaghetti cu carne tocata

de Dya Daniela Andrei in Porc, 12 Iun 2014 | 5983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr spaghetti cu ou
  • 500 gr carne tocata (de porc)
  • o ceapa uscata
  • un ardei gras rosu
  • 100 = 150 ml suc de rosii
  • un cub mic de unt
  • condimente dupa gust: sare, ardei iute pudra, maghiran si busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Cuib" de spaghetti cu carne tocata:

Carnea o inabusim in cateva linguri cu ulei (3-4 maxim), adaugam ceapa si ardeiul gras tocate marunt, acoperim tigaia cu un capac pentru cateva minute cat sa se patrunda legumele, dupa care condimentam dupa gust si adaugam sucul de rosii. Continuam fierberea la foc potrivit pana ce sucul de rosii se ingroasa iar carnea este bine patrunsa.

Separat , fierbem pastele in apa cu sare, iar la final le scurgem de apa fierbinte si le trecem printr-un jet de apa rece. Adaugam un cub mic de unt si uniformizam.

Intr-o farfurie/platou montam cu ajutorul unei furculite "cuburile" de paste, adaugam peste acestea carnea in sos de rosii si decoram cu busuioc proaspat.

Se servesc calde. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Condimentele variaza in finctie de gustul fiecaruia 

Daca ti-a placut reteta noastra ""Cuib" de spaghetti cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu snitele