,,Mandru mi-s Bucataras "- ,,Retete de suflet "
Dragii mei aceasta costita de poveste a fost pregatita pentru intalnirea bucatrasilor de la Praid- in anul de gratie 2021. Dor ne-a fost unii de altii dupa o pauza impusa de un an . Poate de aceia mancarea a fost mai buna , noi mai veseli si mai frumosi ca niciodata . Reteta de condimentare s-a conturat pe parcurs dupa cum m-a vizitat inspiratia culinara .
Meritul este a mai multor bucatarasi . Sotul meu a procurat , transat si transportat costita . Eu am condimentat si marinat . Teo si Florin- cuplu de succes la gratar a gatit costitele mai mult decat perfect . Ceilalti bucatarasi au savurat [ sper ] aceste grozave costite . Deci a fost o munca de echipa !!!!
1
Din experienta am invatat ca imbinarea mai multor ingrediente picante duce la un gust complex de exceptie . Totul trebuie dramuit cu grija pentru a nu depasi cu mult cantitatea folosita in mod frecvent .
2
Pregatirea la gratar a fost de exceptie . Degeaba ai carne , degeaba o marinezi cum trebuie , daca nu stii sa o prepari la gratar cum trebuie !!!