Mancare de iepure

de xana in Mancaruri cu carne, 23 Oct 2013 | 4861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei de usturoi
  • 3-4 linguri pasta de rosii
  • 150 ml vin rosu
  • masline
  • patrunjel proaspat
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de iepure:

Iepurele se taie bucati si se condimenteaza cu sare, piper, usturoiul pisat, foile de dafin si vinul rosu si se lasa 45 de minute(sau mai mult daca aveti timp) sa ia gust. Dupa acest timp se scot din vin bucatile de carne si se prajesc pe ambele parti in ulei de masline pana se rumenesc.

Adaugam ceapa taiata marunt si o lasam sa se inmoaie, apoi pasta de rosii, restul de vin in care a stat carnea si un pahar cu apa si lasam sa fiarba. Daca este necesar se mai adauga apa pana fierbe carnea, dar se lasa sa scada, sa formeze un sos. 

Inainte de a lua mancarea de pe foc, se adauga maslinele si patrunjelul taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de iepure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coji de nuci dulci

ieri la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

pe 19.02 la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de iepure