Mancare de fasole pastai

de claudiaO in Mancaruri de post, 19 Iun 2014 | 8765 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde grasa
  • 50 ml ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • sare, piper
  • 1 ceapa
  • 100 gr bulion
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole pastai:

Curatam si spalam bine fasolea, dupa care o rupem in bucati de cca 2 -3 cm.

Tocam ceapa marunt si o punem la calit in uleiul incins; O calim pana devine transparenta, apoi adaugam fasolea.

Punem cca 1 canuta de apa si lasam la inabusit; Saram si piperam, apoi cand e aproape gata adaugam bulionul si usturoiul. Mai lasam pe foc cca 10 minute si apoi punem patrunjelul

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Mancare scazuta din fasole verde si rosie